Bekijk de woningen
En geef uw voorkeur door
Klik op de afbeelding om de interactieve kaart te openen

woningselector

Appartementen Torenstraat en Holkerstraat

Aan de Torenstraat en de (hoek) Holkerstraat komen 46 koopappartementen met zicht op het gezellige (nieuw in te richten) plein en de prachtige toren van Nijkerk. Het ontwerp is geïnspireerd op het voormalig ‘Mannen & Vrouwenhuis’, een ‘Bankgebouw’ en ook vestigt de ‘Vleeschhouwerij’ zich weer op deze plek. De appartementen zijn verschillend qua afmeting en met een lift bereikbaar en natuurlijk voorzien van alle moderne comfort.

Naast een woonkamer en een keuken heeft ieder appartement een balkon, tuin of dakterras. U heeft de keuze uit een studio, appartement of penthouse. Het woonoppervlak varieert van circa 48 m² tot circa 172 m². Hoeveel ruimte u ook zoekt, er is altijd wel een appartement dat aan uw woonwensen voldoet. Deze appartementen hebben allemaal een parkeerplaats in de parkeergarage.

Appartementen en stadswoning Brink

Naast de ingang van de parkeergarage komt op de hoek van de Torenstraat en de Brink nog een kleinschalig gebouw zonder lift met vier appartementen, één maisonnette en één stadswoning. 

Op deze locatie zat de 'Vleeschhouwerij' die ook in dit nieuwe gebouw weer een plekje krijgt. Boven de slager zitten per woonlaag twee appartementen. Boven de garage van de slager zit een maisonnette en één stadswoning.

De appartementen parkeren in de parkeergarage. De maisonnette en de stadswoning parkeren op het parkeerdek van het binnenterrein.

stadswoningen Holkerstraat 

Het ontwerp van de stadswoningen is geïnspireerd op de garage ‘Pastorie’. 

Op de begane grond bevindt zich de heerlijke stadskamer. Welke bestemming deze kamer krijgt kunt u zelf bepalen. Op de begane grond en eerste verdieping kunt u naar keuze de woonkamer, keuken, extra slaapkamer en/of werkkamer situeren. In de basis is dit aanbod gevarieerd. Op de eerste verdieping treft u een heerlijk balkon, dat middels een schuifpui bereikbaar is.
Op de tweede verdieping liggen de slaapkamers en een comfortabel ingerichte badkamer. Deze stadswoning is uitermate geschikt voor degene die prijs stelt op meer leefruimte. Wonen, werken en hobby combineren in één huis. Dat kan prima in deze woning! 

De stadswoningen hebben naast het balkon ook nog een buitenruimte op de begane grond waar tevens de auto geparkeerd kan worden.

Woningen volgende fase

In de volgende fase wordt aan de Holkerstraat, huize ‘De Liever’ teruggebouwd. Dit is een ‘stadse’ twee-onder-een-kapwoning waarvan de ene helft al is verkocht aan de huidige eigenaar. Deze woning heeft een diepe tuin, drie slaapkamers en een parkeerplaats op eigen terrein.

Ook komen er acht koopwoningen aan de steeg met een heerlijk tuin en een eigen parkeerplaats. De woningen hebben een woonkamer en een keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer en de tweede verdieping biedt ruimte voor een extra kamer.

Wonen bij de toren - De planning

Parkeergarage

In dit nieuwbouwplan ‘Wonen bij de Toren’ is ook een ondergrondse parkeergarage opgenomen. De koopappartementen hebben hier een eigen parkeerplaats en berging. 

Het overige deel van deze parkeerplaatsen komt in eigendom is van de Gemeente Nijkerk ten behoeve van het openbaar parkeren. Dit maakt dat er voldoende ruimte is voor parkeren en de auto’s zoveel mogelijk uit het zicht zijn.

Parkeerdek binnenterrein

Op het dak van de parkeergarage wordt een binnenterrein ingericht. Aan dit binnenterrein grenzen de tuinen van een aantal appartementen op de begane grond. Op de verdiepingen grenzen een aantal appartementen met hun balkon aan deze zijde. Tevens is het mogelijk om hier ook het appartementengebouw binnen te gaan.

Er is veel aandacht besteed aan de inrichting van het binnenterrein. Er is gekozen voor een klinkerbestrating en een zorgvuldige invulling van de groenzones met een kleurenpalet aan beplanting. 

Op dit binnenterrein komen 23 parkeerplaatsen voor de sociale huurappartementen van Woningstichting Nijkerk. De maisonnette en de stadswoning aan de Brink parkeren hier ook hun auto. Voor de eigenaar van de ‘Vleeschhouwerij’ zijn twee parkeerplaatsen gereserveerd. De parkeerplaatsen worden afgesloten middels een slagboom.

Heeft u belangstelling?

Schrijf u nu vast in en wij houden u op de hoogte!

schrijf u in