Weer een stap verder!

Op de website zijn inmiddels wat meer uitgewerkter impressies geplaatst. Want niet alleen de uitstraling van de gebouwen en de geveldetails zijn verfraaid. Ook de uitwerking van de binnenzijde van het plan geeft een nog grotere diversiteit aan de appartementen, maisonnettes en stadswoningen met praktische plattegronden en indelingsvarianten.

De authentieke bebouwing langs de Holkertstraat, Torenstraat en Brink wordt steeds fraaier en de eigentijdse en meer moderne binnenstraat (tussen de Holkertstraat en de Brink) krijgt meer uitstraling. Het ontwerp is recent aan Welstand (officieel de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit) voorgelegd en positief beoordeeld. Dat betekent dat we nu kunnen toewerken naar de afronding van het ontwerp.

Nu we de ontwerpfase kunnen afronden gaan we starten met de voorbereiding van de bestemmingsplanprocedure. In december wordt het uitwerkingsplan ter inzage gelegd en gaan we het plan verder uitwerken voor de start verkoop. Als alles volgens plan verloopt kunnen we medio februari/maart 2021 starten met de verkoop. Uiteraard houden wij u op de hoogte!

 

 

Volg ons op Facebook

wonenbijdetoren

Schrijf u nu in

wonenbijdetoren