Nieuwsberichten

Uw eigen persoonlijk account

Welkom op de website van ‘Wonen bij de Toren’ in Nijkerk.

Voor dit nieuwbouwproject zijn inmiddels de verkoopvoorbereidingen gestart. Om op de hoogte te blijven en de nieuwsbrieven te ontvangen is het van belang om een persoonlijk account aan te maken op deze website. Uw gegevens komen in dit persoonlijke account, waar u zelf de beheerder van bent. U kunt uw gegevens dus zelf aanpassen of verwijderen op ieder gewenst moment!

Ga naar de pagina interesse om uw account aan te maken.

Wie werkt er aan het plan

Architectenteam Nijkerk heeft in opdracht van projectontwikkelaar Van Wijnen, Smink Vastgoed B.V., Woningstichting Nijkerk en in samenspraak met de gemeente Nijkerk gewerkt aan de uitwerking van een woningbouwplan én een parkeergarage op de plek van de voormalige Jumbo-supermarkt aan de Torenstraat in Nijkerk.

De start verkoop van de appartementen en de woningen vindt naar verwachting rond de zomer plaats en de bedoeling is om eind 2020 te starten met de sloop- en bouwwerkzaamheden.

Presentatie omwonenden

Onlangs hebben omwonenden kennis kunnen maken met de eerste beelden van het toekomstige nieuwbouwproject ‘Wonen bij de Toren’ in Nijkerk. Het afgelopen half jaar is er hard gewerkt aan de uitwerking en naar verwachting kan het plan in het voorjaar van 2020 aan de gemeenteraad van Nijkerk ter inhoudelijke kaderstelling worden voorgelegd zodat daarna gestart kan worden met de bestemmingsplanprocedure. De panelen van deze avond zijn te bekijken op het kantoor van makelaardij Van der Horst aan de Holkertstraat 12 in Nijkerk.

   

Heeft u belangstelling?

Schrijf u nu vast in en wij houden u op de hoogte!

schrijf u in