Schrijf u in
en wij houden u
op de hoogte!

schrijf u in

Wonen bij de Toren

In het centrum van Nijkerk

Eigentijds wonen in het gezellige centrum van Nijkerk, bij de mooiste toren van Nederland? Binnenkort kan het in het nieuwbouwplan “Wonen bij de Toren”!

In “Wonen bij de Toren” komen appartementen, woningen en een ondergrondse parkeergarage. Met architectuur geïnspireerd op de historisch kenmerken van Nijkerk. De gemeente Nijkerk is druk bezig om de hele binnenstad een metamorfose te geven, waarbij de klassieke bouwkenmerken meer aandacht krijgen. “Wonen bij de Toren” sluit hier naadloos op aan!

Heeft u belangstelling? Schrijf u nu vast in en wij houden u op de hoogte!

Aantrekkelijke locatie

Aan de Holkerstraat, de Torenstraat en de Brink verrijst straks “Wonen bij de Toren”. De toekomstige appartementen en woningen worden gesitueerd om een autoluw binnenterrein dat in hoogte zal variëren en zo een aantrekkelijke groene zone vormt. De ondergrondse parkeergarage maakt dat er voldoende ruimte is voor parkeren en de auto’s zoveel mogelijk uit het zicht zijn. Het gevarieerde gevelbeeld krijgt sfeervolle, historische kenmerken, zodat het perfect aansluit op de omgeving.

Koopwoningen en
koopappartementen

Het gebouw met 45 koopappartementen heeft zicht op de prachtige toren van Nijkerk. De toren die recent nog werd uitgeroepen tot mooiste toren van Nederland! Het “Bankgebouw” en het “Mannen & Vrouwenhuis” krijgt in dit appartementengebouw vorm. De appartementen zijn verschillend qua afmeting en met een lift bereikbaar en natuurlijk voorzien van alle moderne comfort. Naast een woonkamer en een keuken heeft ieder appartement een lekker balkon en is er keuze uit één of twee slaapkamers. Hoeveel ruimte u ook zoekt, er is altijd wel een appartement dat aan uw woonwensen voldoet.

Aan de Holkerstraat komen vijf stadswoningen, waar de garage Pastorie een inspiratiebron voor is, en twee woningen gebaseerd op huize “De Liever”. Aan het autoluwe binnenterrein komen nog eens acht koopwoningen. Deze acht koopwoningen liggen aan de steeg en hebben een heerlijk tuin en een eigen parkeerplaats. De woningen hebben een woonkamer en een keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer en de tweede verdieping biedt ruimte voor een extra kamer.

‘De toren werd
recent nog
uitgeroepen tot
mooiste toren
van Nederland! ’

Huurappartementen

In het plan worden ook 32 huurappartementen opgenomen. Het appartementengebouw is vormgegeven met een knipoog naar de voormalige bestemming van warenhuis annex pakhuis. Ook dit gebouw ligt aan het autoluwe binnenterrein. Wanneer u belangstelling heeft voor een huurappartement, dan kunt u op de site van Woningstichting Nijkerk zien hoe u zich kan inschrijven en reageren.

Planning

De start verkoop wordt rond de zomer van 2020 verwacht en het ligt in de planning om eind 2020 te starten met de sloop- en bouwwerkzaamheden.

Heeft u belangstelling?

Schrijf u nu vast in en wij houden u op de hoogte!

schrijf u in